Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Gél Lakk kezdő készlet - Mini Lámpa + Pasztell Gél Lakkok + Kéztámasz + Díszdoboz + Kiegészítők

Perfect Nails
23.790 Ft (18.732 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: PNKG058
Nem értékelt
23.790 Ft (18.732 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Karácsonyi Ajándékcsomag - Christmas Large

Lepd meg szeretteidet egy igazi műkörmös ajándékcsomaggal és élvezzétek az ünnep minden pillanatát!

A Perfect Nails ajándékcsomagjai minden ünnepi alkalomra kiváló ajándék lehet, legyen az Karácsony, Valentin nap, Húsvét, Névnap vagy Születésnap.

Készletünket akkor válaszd, ha még nincs géllakozáshoz lámpád, illetve régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád a Perfect Nails LacGel rendszerét. A Christmas Large csomag tökéletes ajándék annak, aki otthon ápolja körmeit, esetleg elgondolkodott, hogy a jövő a kézápoló-műkörömépítő szakmát választja. A Medium csomagtól abban különbözik, hogy tartalmaz egy géllakk készletet, mely 5db bármely évszakban helytálló színből áll, illetve a kéz és könyöktámasz segít a lakkozás tökéletes kivitelezésében.

Ajándékcsomagunk Tartalma:

Gél Lakk Kezdő Készlet - Mini Mouse

  • PERFECT PREP - ELŐKÉSZÍTŐ FOLYADÉK 4ML 3 az 1-ben körömelőkészítő és tisztító folyadék. Egyszerre segít a gombásodás megelőzésében, elősegíti az alapréteg tapadását a körömlemezhez, elvonja a vizet és a zsírt a körömlemez felületéről. Ecsetének segítségével könnyű a körömlemezre felvinni. Bőrbarát, nem károsítja a körömlemezt.
  • LACGEL 4ML #00 BASE / TOP CLEAR Rugalmas alap és fényzselé. Használható a természetes körömlemezre és lakkzselé felületére. Hetekig ellenálló és fényes bevonatot képez. Kötés után fixálni kell. Kötési idő: UV 2-3 perc, UV/LED 60-90 mp
  • GEL CLEANER - FIXÁLÓ FOLYADÉK Zselé fixáló folyadék. Ez a folyadék távolítja el a ragacsos réteget a fényzseléről. Kímélő összetétele miatt, használata után a felület sokáig megtartja szép fényét. Ha a lámpádat összekented, ezzel kíméletesen letisztíthatod.
  • LACGEL PIROS GÉL LAKK 4ML  1 db piros 3 lépéses lakkzselé, mely azt jelenti, hogy alap és fedőfény szükséges hozzá. Lágyan terülő lakkzselé család, mely átmenetet képez a színes zselék és a körömlakkok között. Akár 3-4 hétig tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes eredmény! Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, műkörmök tetejére, körömdíszítéshez. Kiváló tapadású, enyhe illatú. Acetonnal oldható. Használatához alap- és fedőfény szükséges. A rétegek között 2 perc kötési idő szükséges. Fixálni nem kell.
  • NARANCSFA PÁLCA Segítségével könnyen eltávolíthatod a géllakkot, ha véletlen befolyt a köröm és a körülött lévő bőr közé.
  • SZÁLMENTES TÖRLŐLAP - PRÉMIUM 100DB Segítségével tudod lefixálni a fényzselét, de akár a korábbi körömlakkod eltávolításához is használhatod.
  • BUFFER - FEHÉR 4 oldalú tömbreszelő kifejezetten a körömfelület finomítására. Ajánlott a természetes körömlemez mattításához első lépésben mielőtt az alapréteg felkerül a körömre.
  • MŰKÖRMÖS UV / LED LÁMPA GÉL LAKKOZÁSHOZ - MOUSE Kifejezetten géllakkozáshoz ajánljuk kezdőknek, tanulóknak vagy otthoni felhasználóknak. Hordozható, USB csatlakozójával a telefon töltőjével is üzemeltethető.

Glicerines kéztisztító gél alkohollal - 100ml

A speciális alkohol alapú kéztisztító, bőrpuhító, ápoló glicerinnel, antibakteriális hatóanyagként ismert összetevőkkel a legváratlanabb helyzetekben is higiénikusan tisztítja a kezed. Glicerin tartalma miatt ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól. Érzékeny bőrűeknek is ajánlott.

LacGel Plus Dolce Gelato Gél Lakk szett

Sűrűbb, krémesebb állagú, pigmentáltabb és kiváló tapadású géllakk, amely átmenetet képez a színes zselék és a körömlakkok között. A géllakk UV/LED lámpa fényére köt, akár 3 hétig karc-, kopás- és lepattogzás mentes. Használatához géllakk alap és fedő fényzselé szükséges.

Körömmatrica - Holo Nail Sticker - 3 - Virágos

Ezüst és színes hologrammos, színjátszós körömdíszítő matrica, melyet műkörömre és géllakra egyaránt lehet alkalmazni.

Műkörmös kéz- és könyöktámasz

Multifunkciós, műanyag kéztámasz. Kényelmes tartást ad a kéznek, nem csúszkál rajta. Tartós és vízálló. Könnyen tisztítható, fertőtleníthető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!