Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Karácsonyi Ajándékcsomag Gél Lakk Kezdő Készlet - Extra

Perfect Nails
31.550 Ft (24.843 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: PNKG060
Nem értékelt
31.550 Ft (24.843 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Karácsonyi Ajándékcsomag Gél Lakk Kezdő Készlet - Extra

Lepd meg szeretteidet egy igazi műkörmös ajándékcsomaggal és élvezzétek az ünnep minden pillanatát!

A Perfect Nails ajándékcsomagjai minden ünnepi alkalomra kiváló ajándék lehet, legyen az Karácsony, Valentin nap, Húsvét, Névnap vagy Születésnap.

Készletünket akkor válaszd, ha már van a géllakozáshoz lámpád, illetve régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád a Perfect Nails LacGel rendszerét. A ajándékcsomag tökéletes választás, annak, aki aki már a műkörmös szakmát választotta. A többi ajándékcsomagtól abban különbözik, hogy tartalmaz egy Elastic és egy Fiber ecsetes műkörömépítő zselé készletet, illetve egy kötényt és egy textil szájmaszkot.

Ajándékcsomagunk Tartalma:

French Cover - Elastic Gel - Ecsetes Műkörömépítő Zselé Készlet

Az ecsetes műköröm zselék új generációja, extra sűrű, erős tartást biztosító, rugalmas és oldható. Használható géllakk alapként, alapzseléként, mint körömerősítő, körömkiegyenlítő, valamint építőzseléként körömhosszabbításra és C-ív kialakítására. Rugalmas, de nem hajlik meg! Bombabiztos tapadású, primer nélkül is használható, így különösen körömkímélő! Tökéletesen terül, így az egyenetlen körmöknél felületkiegyenlítő hatású. Fixálás után fényes felületű és sima marad.

Cover Pink Shades - Fiber Gel Vitamin Pink Kollekció

Építő géllakk, mely üvegszállal erősíti a természetes körmöket. Üvegszál tartalma miatt erős tartást, és szilárd alapot képez így hosszabb körmök építésére is alkalmas. Alapként javasolt géllakkok alá, de önmagában is használható.

Starsszos pink kötény

Pink színű, mosható, nyakba akasztható, deréknál megköthető kötény.

Glicerines kéztisztító gél alkohollal - 100ml

A speciális alkohol alapú kéztisztító, bőrpuhító, ápoló glicerinnel, antibakteriális hatóanyagként ismert összetevőkkel a legváratlanabb helyzetekben is higiénikusan tisztítja a kezed. Glicerin tartalma miatt ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól. Érzékeny bőrűeknek is ajánlott.

Körömmatrica - Holo Nail Sticker - 4 - Hüllőmintás

Ezüst és színes hologrammos, színjátszós körömdíszítő matrica, melyet műkörömre és géllakra egyaránt lehet alkalmazni.

Formázott Textil Szájmaszk - Fekete

Ez egy speciális, neoprén hatású fekete, mosható szájmaszk. Különleges varrási vonalának köszönhetően kialakítottunk egy kényelmi üreget az orr és száj között, ezáltal nem tapad a szájhoz, könnyű benne lélegezni és érthető benne a beszéd. Az orrmerevítő része kapott egy plusz anyagot, mely nem dörzsöli ki az orrot. Anyagának köszönhetően nem fülled bele az arc. Elasztikus, tökéletesen felveszi az arc formáját. Mosható. Unisex, férfiaknak is ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!